Hlavní obsah

V nominaci Maroka je pouze jediný fotbalista z domácí ligy

CASSABLANCA/PRAHA

Legionáři z 11 zemí a pouze jediný zástupce domácí soutěže jsou v nominaci fotbalové reprezentace Maroka na nadcházející přípravné utkání s českým celkem. Největší zastoupení mají francouzská a belgická liga s čtyřmi hráči, stejný počet fotbalistů působí i v Perském zálivu.

Článek

Jediným zástupcem marocké soutěže, kterého povolal francouzský trenér Roger Lemerre, je brankář Karím Fegrúč z týmu Wydad Casablanca. Zápas se bude hrát ve středu 11. února v Casablance.

Nominace Maroka na přípravné utkání s ČR:
Brankáři: Karím Zaza (Aalborg/Dán.), Brahím Zaarí (Den Bosch/Niz.), Karím Fegrúč (Wydad Casablanca),
obránci: Mahdí bin Atíja (Clérmont/Fr.), Júsuf Rábí (Levski Sofia/Bul.), Irbat Ilamín (Al Vahdá/SAE), Šamsaddín Laarajčí (Mouscron/Belg.), Hasan Muaataz (Lokeren/Belg.), Badr Kadúrí (Dynamo Kyjev/Ukr.), Michael Básir (Nancy/Fr.),
záložníci: Júsuf Safrí, Talál Karkúrí (oba SC Katar/Kat.), Husajn Chardžá (Siena/It.), Karím Ahmádí (Feyenoord/Niz.), Marván Zimmáma (Aš Šabáb/SAE), Júsuf Hadži (Nancy/Fr.), Nabíl Zhar (FC Liverpool/Angl.), Nabíl Dirár (FC Bruggy/Belg.),
útočníci: Munír Hamdáví (Alkmaar/Niz.), Nabíl Bahá (Málaga/Šp.), Marván Šamach (Bordeaux/Fr.), Ádil Taarabt (Tottenham/Angl.), Mubárak Busúfa (Anderlecht/Belg.).

Reklama

Související témata: