Hlavní obsah

Čech je zraněn, nepřijede, povolán zřejmě Vaniak

LONDÝN/PRAHA

Gólman fotbalové Chelsea a české reprezentace Petr Čech bude v sobotu chybět Chelsea v utkání Premier League s Hullem a ve středu reprezentaci v Maroku. Aktuálně má problémy s nakopnutými zády.

Článek

„V utkání s Liverpoolem jej některý z hráčů soupeře kopl do zad. Čech sice zápas dochytal, ale necítí se dobře, měl bolesti. Je vyloučeno, že by nastoupil  v sobotním utkání s Hullem a myslím si, že je nemožný i jeho středeční start za reprezentaci,“ uvedl na klubovém webu kouč Luis Felipe Scolari.

Místo Čecha by měl v sobotu chytat portugalský náhradník Hilario, který však také není zcela zdravotně v pořádku, neboť jej trápil problém s kyčlí. Připraven bude Taylor z rezervy, na lavičku by mohl usednout osmnáctiletý český gólman Jan Šebek.

Zranění brankářské jedničky přidělalo starosti i trenérovi reprezentace Petru Radovi. „Slyším to od vás poprvé. Hned budu Čecha volat,“ řekl Právu v pátek odpoledne Petr Rada. „Pokud se informace potvrdí, povolám s největší pravděpodobností Martina Vaniaka ze Slavie. Má dobrou výkonnost a Slavia se v neděli vrací z Dubaje,“ dodal kouč.

Reklama

Související témata: