Hlavní obsah

Jankulovski na pijatice nebyl, zvažuje konec v reprezentaci

PRAHA

Fotbalista Marek Jankulovski zvažuje konec v české reprezentaci. Vyplývá to z jeho prohlášení, které dostalo Právo prostřednictvím agentury Sport Invest International. Právo v sobotu přineslo informaci, že Jankulovski U Ševce Matouše po utkání se Slovenskem v osmičce fotbalistů nebyl.

Článek

„Jsem  znechucen informacemi zveřejněnými v českých médiích týkajících se mé údajné účasti na tzv. pařbě po prohraném kvalifikačním zápase se Slovenskem. Tyto informace jsou nepodložené a zejména lživé. Trenér Rada a další členové realizačního týmu reprezentace jsou mi svědkem, že jsem s nimi strávil večer v prostorách hotelu Praha pozápasovou diskusí. Hotel jsem opustil až ráno cestou na letiště. Tato poslední mediální kampaň, pokus o očernění mého jména a útok na mou osobu považuji za natolik závažné, že uvažuji o konci své reprezentační kariéry. Rodina i mé nejbližší okolí mě v těchto myšlenkách podporují,“ píše Jankulovski v prohlášení.

„Vždy jsem usiloval podávat co nejlepší výkony a čestně reprezentovat naši zemi, na hřišti i mimo něj. Ale atmosféra honu za senzací a vymýšlení závažných obvinění, které se následně objevují ve všech mediích a uvádějí širokou veřejnost a zejména fotbalové fanoušky v omyl ,jsou pro mne jednoduše neakceptovatelné a budu se proti nim bránit všemi dostupnými právními prostředky. Své finální rozhodnutí ohledně mé reprezentační budoucnosti budu konzultovat s vedením naší fotbalové reprezentace v nejbližší době,“ napsal Jankulovski, který zvažoval konec reprezentační kariéry už po EURO 2008 s tím, že se soustředí pouze na působení v AC Milán.

Reklama