Hlavní obsah

Hašek oznámil další jména pro realizační tým reprezentace

PRAHA

Staronová jména zůstanou ve zbytku realizačního týmu fotbalové reprezentace, který po úterním jednání výkonného výboru ČMFS představil jeho předseda a současný kouč národního týmu Ivan Hašek. Vedle již dříve jmenovaných asistentů a poradce budou u týmu vždy působit dva lékaři z trojice Petr Krejčí, Jiří Fousek a Petr Novák, maséry budou Eduard Poustka a Jiří Vít, fyzioterapeutem i nadále Pavel Kolář, kustodem bývalý reprezentační záložník Roman Vonášek a technickým vedoucím Jaroslav Dudl.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Ivan Hašek na tiskové konferenci v Praze

Článek

Výkonný výbor také jmenoval profesionálním trenérem svazu Jaroslava Hřebíka, jenž povede výběry do 18 a 19 let. Koučem výběru do 17 let se stal Jiří Štol, šestnáctku bude připravovat Roman Kučera.

Oficiálně svaz také oznámil jména nových zástupců ČMFS v komisích Evropské fotbalové unie (UEFA). V mediální komisi zůstane dosavadní generální sekretář Rudolf Řepka, místopředsedou komise pro futsal se stane její dřívější šéf Petr Fousek, do marketingové komise byl přijat svazový místopředseda Jindřich Rajchl a svazový šéf Ivan Hašek bude členem komise pro národní týmy.

Reklama