Hlavní obsah

Jednadvacítce na Islandu nepomůže zraněný slávista Hloušek

PRAHA

Fotbalové reprezentaci do 21 let nepomůže ve středečním utkání evropské kvalifikace na Islandu záložník pražské Slavie Adam Hloušek. Talentovaný ofenzivní hráč na sever Evropy neodcestuje kvůli zranění kotníku, které utrpěl ve středeční odvetě 3. předkola Ligy mistrů proti Šeriffu Tiraspol. Trenér Jakub Dovalil za Hlouška nikoho dalšího povolávat nebude. Řekl to vedoucí týmu Ivo Sekerka.

Článek

Hloušek je jediným hráčem jednadvacítky, který má zdravotní problémy. Ostatní nominovaní dorazili na dnešní podvečerní sraz do Prahy v pořádku, i když Dovalil o něco déle čekal na hráče Liberce, Brna a Slavie, kteří nastoupili k ligovým soubojům až odpoledne.

Naopak jako jedni z prvních se hlásili oba povolaní krajánci Jan Morávek ze Schalke 04 a Libor Kozák z římského Lazia. Oba ale za své kluby o víkendu nenastoupili.

Jednadvacítka vyrazí na Island už v pondělí dopoledne, s mezipřistáním v Kodani se odpoledne dostane do Keflavíku. "Lvíčata" hrají ve středu s Islandem od 15:30 a budou chtít navázat na úvodní drtivou výhru 8:0 v San Marinu.

Reklama

Související témata: