Hlavní obsah

Grande Paolo mezi mrakodrapy nepřiletěl. Ani s reprezentací, ani s Juventusem

NEW YORK

Ještě při Šmicrově benefici naznačoval, že se mezi newyorskými mrakodrapy také objeví. Buď s českou reprezentací, nebo se svým Juventusem. Nakonec ale do Ameriky nepřiletěl. „Mluvil jsem s ním, má strašně nabitý program a nestíhá,“ vysvětloval masér národního týmu a věrný Nedvědův přítel Eduard Poustka, proč Grande Paolo zůstal nakonec v Itálii.

Foto: Petr Horník, Právo

Pavel Nedvěd se mezi americkými mrakodrapy neobjevil.

Článek

I Amerika začíná žít fotbalem. New Jersey tedy určitě. V pátek utkání místního týmu Red Bull New York s Columbusem, v sobotu zápas české reprezentace s Tureckem, v neděli exibice turínského Juventusu s domácím mužstvem. A navrch vrcholící přípravy americké reprezentace na rychle se blížící mistrovství světa, díky němuž se i fotbal dostává na stránky novin.

Turínský Juventus k tomu také napomáhá. Zvláště když Italové přiletěli v plné síle se všemi svými hvězdami, mezi nimiž původně neměla ani jejich někdejší megahvězda Pavel Nedvěd chybět. Jenže organizátoři americké cesty Juventusu jsou nakonec zklamaní, Grande Paolo zůstal v Itálii.

„My také, ještě v úterý před odletem do New Yorku to vypadalo, že by mohl Pavel letět s námi,“ prozrazoval Poustka, že Nedvěd neměl chybět na palubě speciálu s českou reprezentací mířící za oceán, a tajemně naznačoval, že se v Itálii něco rodí.

Dost možná, že právě Nedvědův návrat do Juventusu, což i sám Grande Paolo připouštěl při krátké návštěvě v Praze. „Změnilo se vedení klubu, takže uvidíme,“ naznačoval v Edenu, že pod novým prezidentem klubu Agnellim by mohlo být všechno jinak.

„Mají spolu skutečně úžasný vztah, zažil jsem to při společném posezení v golfovém klubu po posledním Pavlově utkání v dresu Juventusu. Mladý Agnelli Méďu úplně zbožňuje,“ zasnil se i pod newyorským mrakodrapy Poustka.

Podle informací přicházejících z Itálie by právě mladý Andrea Agnelli, který hned v pondělí po skončení italské ligy usedl do prezidentského křesla v Juventusu, měl přivést Nedvěda zpátky do „Staré dámy“. Manažer Mino Raiola dokonce prozradil, že měl působit v roli manažera mládežnických výběrů Juventusu. Právě to mu zřejmě zabránilo v cestě mezi mrakodrapy.

Reklama

Související témata: