Hlavní obsah

Pozvánku od Brücknera dostal i Petrouš

PRAHA

Trenér Karel Brückner povolal dodatečně stopera pražské Slavie Adama Petrouše. Drobné zdravotní problémy s třísly totiž mají Petr Johana i Martin Jiránek. Do zápasu sice zřejmě budou fit, ale kouč nechtěl riskovat. Navíc Petrouš je hráč, který se v nominacích už několikrát objevil.

Foto: ČTK/Stanislav Peška

Zleva Adam Petrouš, Patrik Gedeon a Richard Dostálek na únorovém srazu fotbalové reprezentace v Praze.

Článek

"Zpráva mne zastihla v úterý večer v hotelu Praha, kde jsem se byl podívat za kamarádem Štěpánem Vachouškem. Když jsem odcházel, volal mi trenér Beránek. Neměl jsem sebou pochopitelně věci. Tak jsem se vrátil domů," říkal ve středu po poledni Adam Petrouš.

"Samozřejmě mám z nominace radost, protože v tomhle mužstvu jsem vždycky rád. O tom, jestli nastoupím, v tuto chvíli nepřemýšlím," dodal.

Dorazil i Baroš

Za mužstvem přijel i Milan Baroš, který se zotavuje po zlomenině lýtkové koti na pravé noze. "Už mám jen tuhle dlahu, která vypadá jako taková velká bota. Noha se léčí dobře. Chodím pravidelně do bazénu," líčil Baroš.

"Za čtrnáct dní by mně měli dlahu sundat a měl bych začít s pozvolným tréninkem. Do Vídně se těším a klukům pochopitelně budu držet palce. Určitě zápas zvládnou dobře," říkal útočník FC Liverpool.

Ve čtvrtek má přijet z Amsterdamu Grygera, kterého nepustí na trávník zraněný sval a přímo do Vídně by po vyšetření v Německu přijel Rosický, který podstoupil před dvěma týdny operaci slepého střeva.

Reklama

Související témata: