Hlavní obsah

Fanklub české fotbalové reprezentace otevřel své první informační centrum

PRAHA

Historicky první informační centrum pro příznivce české fotbalové reprezentace ve středu slavnostně otevřel v ulici Na Florenci 19 v Praze oficiální Fanklub české fotbalové reprezentace. Návštěvníci informačního centra se tam dozvědí podrobnosti k systému prodeje lístků, k organizaci a rezervaci zájezdů na utkání národního týmu, turnajům a dalším sportovním, kulturním i společenským akcím souvisejících s českou fotbalovou reprezentací.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Manažer fotbalové reprezentace Vladimír Šmicer na tréninku před zápasem v Dánsku.

Článek

Pravidelně bude informační centrum pořádat autogramiády a setkání s hráči i členy realizačního týmu české fotbalové reprezentace.

Slavnostního otevření se zúčastnil čestný předseda fanklubu Vladimír Šmicer, který uspořádal v rámci otevření autogramiádu, dále taktéž reprezentační trenér Michal Bílek a 1. místopředseda ČMFS Dalibor Kučera.

„Je to další krok směrem k příznivcům českého fotbalu a reprezentace. Chceme z nich vychovat fanoušky, kteří budou mužstvo podporovat nejen ve chvílích, kdy se mu daří, ale i v momentech, kdy bude právě podporu fanoušků potřebovat. Fanklub české fotbalové reprezentace už v řadě případů dokázal, že si své místo v této oblasti nejen nalezl, ale stále ho upevňuje," poukázal Kučera.

"Pevně věřím, že se do budoucna i díky podobným aktivitám, jako je toto informační centrum, podaří z fanklubu vybudovat perfektně šlapající stroj sestavený z pevných součástek v podobě hrdých, bouřlivých, ale přesto slušných fotbalových fanoušků,“ dodal svazový místopředseda.

V rámci slavnostního otevření informačního centra byla předána cena slečně Barboře Štoklové, která v minulých týdnech okouzlila členy facebookového profilu české fotbalové reprezentace. Mezi patnácti finalistkami soutěže Miss fanynka získala právě ona nárok na titul Miss Sympatie.

Otevírací hodiny informačního centra budou vždy v úterý a ve čtvrtek od 13 do 17 hodin, po předchozí dohodě se však pracovníci centra rádi přizpůsobí požadavkům fanoušků.

Další informace o aktuálním dění a připravovaných akcí Fanklubu české fotbalové reprezentace naleznete na stránkách: www.fanclubfotbal.cz.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články