Hlavní obsah

Sborově mu zazpívali, dort a dres předali, dárek si ale pro Komňackého nechali na večer

PODGORICA

Sborově mu zazpívali. A také dort mu přinesli. Šedesát svíček na něm sice nehořelo, protože tolik jich prostě v hotelu Podgorica, kde je česká fotbalová reprezentace před barážovou odvetou s Černohorci ubytována, prostě nesehnali, ale i tak to byla pro Bílkova asistenta Františka Komňackého gratulace náramná. A dokonce i na dárek došlo...

Foto: Jan Tauber, Právo

Oslava šedesátin Františka Komňackého v Podgorici.

Článek

Když se před dvěma lety rvala česká reprezentace o postup na světový šampionát do Jižní Afriky, slavil její trenér a svazový předseda Ivan Hašek před duelem se San Marinem také jubileum. K šestačtyřicátinám dostal dort, pár polibků a přání, aby národní tým spasil a na mistrovství světa ho dovedl. Nic platné to nebylo, ani tohle přání Haškovi nepomohlo ke zdaru záchranářské mise.

Čeští reprezentanti v Podgorici gratulují trenéru Františku Komňackému k šedesátým narozeninám.foto: Právo/Jan Tauber

Jabloneckému trenéroivi a asistentovi Bílka u české reprezentace Františku Komňackému při středečním obědě také všichni gratulovali. Vedoucí národního týmu Jaroslav Dudl dort na stříbrném podnose donesl, pár polibků také mlasklo, hráči sborově zapívali a reprezentační dres s šedesátkou na zádech mu předali. Samozřejmě podepsaný všemi aktéry nachystanými k večerní barážové partii s Černohorci.

Oslava šedesátin Františka Komňackého v Podgorici.foto: Právo/Jan Tauber

A všichni přitom mysleli na jediné – aby se tentokrát postupové přání naplnilo, reprezentace odvetu večer zvládla a na finálový turnaj do Polska a na Ukrajinu postoupila. I pro oslavence Komňackého by to byl dárek, který by si přál ze všeho nejvíc.

Reklama

Související témata: