Hlavní obsah

Na konci května pro vstupenky na Euro

PRAHA

Fotbalové Euro je za dveřmi, přesto ještě lze na největší fotbalovou akci sezóny sehnat vstupenky. Od 9. do 23. června totiž proběhne doprodej vstupenek na vyřazovací utkání, tedy čtvrtfinále, semifinále a finále, a to na pobočkách Čedoku. Omezený počet lístků byl uvolněn i na zápasy základní skupiny s Lotyšskem a Německem, oznámil fotbalový svaz.

Foto: Sport.cz s použitím PRÁVO/Václav Jirsa

DEFAULT TITLE

Článek

Na soupeře z Pobaltí je k dispozici asi 150 kusů, na Německo o tři sta vstupenek více. Lze je zakoupit v termínu od 12. do 14. května opět na pobočkách Čedoku. Podmínkou vystavení voucheru je předložení povinných údajů nejen držitele voucheru, ale i všech jeho, příp. jejích hostů hned na místě. Další lístky si nemohou zakoupit ti zájemci, kteří již mají voucher, ani jejich hosté. Podobné to je i se vstupenkami na vyřazovací utkání.

Ti, kteří již voucher mají, si mohou vyzvednout vstupenky na evropský šampionát mezi 19. a 26. květnem v té pobočce Čedoku, v níž si voucher nechali vystavit. Podmínkou je opět dodržení všech platných podmínek, zejména předání povinných údajů o hostech držitele, předložení příslušného voucheru a předložení OP nebo cestovního pasu.

Reklama

Související témata: