Hlavní obsah

Praha zažije fotbalový týden s mistry Evropy a SuperStar

Ve středu 18. srpna se v Praze na Strahově odehraje odveta portugalského semifinále mistrovství Evropy. Proti sobě v přátelském utkání nastoupí týmy Česka a Řecka. Fotbalový svátek však pro všechny fanoušky začíná již v neděli 15. srpna. V den zápasu pak na Strahově vystoupí společně hvězdy soutěže Česko hledá SuperStar.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Na mistrovství Evropy získali čeští fotbalisté bronzové medaile. První přátelské utkání po fotbalovém svátku tak bude příležitostí poděkovat fanouškům za jejich podporu. A že to bude poděkování důstojné a bohaté není třeba pochybovat.

Atmosféru Eura 2004 si nejen fotbaloví fanoušci budou moci připomenout již od neděle, kdy bude na Staroměstském náměstí otevřena výstava fotografií. V pondělí se pak na stejném místě otevře pro fanoušky možnost získat vstupenku na zápas zdarma.

Takovou příležitost může využít každý, kdo předloží vstupenku z libovolného zápasu českého týmu v Portugalsku. Od 15:30 hod. bude navíc na Staroměstském náměstí probíhat zábavný program, při kterém se divákům budou podepisovat hvězdy české reprezentace Tomáš Rosický a Marek Heinz. Možnost získat vstupenku zdarma bude až do vyčerpání volné kapacity stadiónu nejpozději však do středy 18. srpna 17:00 hod.

SuperStar a Poborský se stovkou na krku

Vstupenky, které lze za 190, 350 a 500 korun zakoupit na stadiónu Evžena Rošického na Strahově, můžete získat i v nejrůznějších soutěžích, mimo jiné i na našem sportovním serveru Sport.cz.

Výkop utkání, ve kterém Karel Poborský nastoupí ke stému reprezentačnímu zápasu, se uskuteční ve středu od 20:15 hod. Pro diváky je však již dvě hodiny před zahájením zápasu připraven bohatý doprovodný program. Absolutním vrcholem se pak stane jedno z posledních společných vystoupení finalistů soutěže Česko hledá SuperStar - Šárka Vaňková, Sámer Issa, Martina Balogová, Tomáš Savka, Standa Dolinek, Petr Poláček a Veronika Zaňková. Prvních 10 tisíc fanoušků navíc získá exklusivní pohlednici české fotbalové reprezentace z Eura 2004.

Reklama