Hlavní obsah

Baroš do Arménie nejede, stáhl jej Liverpool

Milan Baroš nebude ve středu večer v Jerevanu sledovat z hlediště své reprezentační spoluhráče během utkání fotbalové kvalifikace v Arménii. Funkcionáři Liverpoolu si totiž svého útočníka vyžádali ke klubové přípravě a vedení národního mužstva a samotný hráč to akceptovali. Baroš by ve třetím zápase kvalifikace nemohl nastoupit kvůli dvěma žlutým kartám.

Článek

Přesto Baroš po utkání s Rumunskem řekl českým médiím, že hodlá s týmem absolvovat náročnou cestu do Jerevanu. Ještě dnes se zdálo, že jeho přání bude vyslyšeno: absolvoval totiž dopolední trénink se spoluhráči a neopustil ani místo soustředění v pražském hotelu Praha.

Jenže večer už bylo všechno jinak. "Klubové vedení si Milana vyžádalo, a tak ráno odletí do Anglie," oznámil mluvčí reprezentace Lukáš Tuček. Do leteckého speciálu směr Jerevan tak v 9:00 usedne pouze 21 nominovaných hráčů.

Pancu po prohře s Českem končí

Pro rumunského fotbalistu Daniela Pancua byl sobotní zápas na Letné zřejmě dokonce vůbec posledním vystoupením v reprezentaci. Tvrdá kritika přiměla 27letého útočníka ukončit reprezentační kariéru. "Takové reakce mi ubližují," řekl Pancu v rozhovoru pro sportovní deník Gazeta Sporturilor.

"Zůstanu ve svém klubu a budu se soustředit už jen na něj," poukázal na to, že považuje výtky za nefér a nehodlá dál být pro fanoušky a novináře obětním beránkem.

Reklama

Související témata: