Hlavní obsah

Hořký konec Baroše v reprezentaci - po návratu do Čech vyhrožoval novináři

Aktualizováno

Konec Milana Baroše ve fotbalové reprezentaci má ještě nečekaně hořkou tečku. Třicetiletý útočník, jenž po vyřazení českého týmu ve čtvrtfinále mistrovství Evropy oznámil, že zápas s Portugalskem byl jeho posledním v národním dresu, po návratu týmu do České republiky vulgárně osočil jednoho z novinářů. A dokonce mu vyhrožoval smrtí.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Milan Baroš je impulzivní nejen na hřišti

Článek

Fotbaloví reprezentanti se v pátek vrátili z polského dějiště ME do České republiky a nastupovali na pražském letišti do připraveného autobusu. V tom se jeden z přítomných novinářů vydal za Tomášem Sivokem a cosi mu říkal. Za obráncem však v tmavých brýlích kráčel Milan Baroš, který se do zástupce tisku vulgárně pustil.

"Běžte do prdele. Regulérně - běžte do prdele!" ulevoval si podle serveru isport.cz Baroš směrem k redaktorovi z bulvárního deníku, zatímco jej tiskový mluvčí reprezentace Jaroslav Kolář raději postrkoval do útrob autobusu. To ovšem Barošovi nestačilo. "Jednou vás normálně zabiju. Poprvé budu sedět za vraždu - kvůli vám," křičel ještě ze dveří.

Oficiální místa fotbalové reprezentace se k incidentu nehodlala vyjadřovat. "Nebudeme celou událost komentovat," řekl Sport.cz a deníku Právo tiskový mluvčí národního týmu Jaroslav Kolář, který byl všemu bezprostředně přítomen.

Reklama