Hlavní obsah

Nedvěd přijel na otočku nejen za kulturou

PRAHA

Pavel Nedvěd, jedna z hlavních opor Juventusu, se v úterý na skok ukázal v Praze. Dorazil s manželkou za kulturou a zjevně i za řešením své případné budoucnosti ve fotbalové reprezentaci.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Pavel Nedvěd

Článek

Navštívil muzikál Tři mušketýři v Divadle Broadway. "Každý večer s mojí ženou je pro mě odměna, času je hrozně málo, jsem rád, že jsem mohl navštívit Prahu a že jsme mohli někam zajít," řekl Nedvěd pro TV Prima. Jinak slovy šetřil. Po představení záviděl umělcům. "Mají jen potlesk, nikdo jim nenadává," poznamenal a s manželkou si notovali, že se jim muzikál líbil.

Při skromných slovních projevech nevyvrátil, že došlo i ke schůzce s šéfem reprezentace Vlastimilem Košťálem. "Náhoda," zněl strohý komentář bývalého kapitána národního týmu k setkání, když odcházel z divadla.

Tajemný Košťál

Sklouzl se po namrzajícím chodníku ulice Na příkopě. "Aby ráno vůbec odstartovalo letadlo," měl starost, aby jeho dnešní cesta zpět do Itálie nebyla komplikovaná. Mohl si libovat, že na liduprázdné pražské ulici si jej takřka nikdo nevšímal a v poklidu mohl i s manželkou zaplout do přistaveného vozu. S českými médii komunikuje zdrženlivě od doby, co po loňském ME oznámil konec reprezentační kariéry.

Jeho návrat do národního týmu je předmětem spekulací stejně jako to, zda za odchodem nebyly případné vyhrocené vztahy s trenérem českého celku Karlem Brücknerem. Ten se včera podle informací Práva v Praze nenacházel, Nedvěd se s ním nesetkal. Těžko by ale bylo k uvěření, že si na pár hodin vyrazil do Prahy jen na muzikál.

Košťál zůstával tajemný. "Nemůžu," reagoval na dotaz, zda potvrdí, že k setkání došlo. Leč ani to nevyvrátil. "Nebudu se k tomu vyjadřovat," dodal a potvrdil, že by mohlo dojít ke zvratu v Nedvědově postoji k národnímu týmu. "Vše má svůj čas. Pavel zvažuje všemožně seriozně," podotkl Košťál.

Reklama