Hlavní obsah

Mladá Boleslav - ČR "21" 0:2Jednadvacítka v přípravě porazila Mladou Boleslav góly Přikryla

Mladá Boleslav

Čeští fotbalisté do 21 let v přípravném utkání porazili ligovou Mladou Boleslav 2:0. Oba góly dal sparťanský záložník Tomáš Přikryl. Svěřenci trenéra Jakuba Dovalila vyhráli třetí zápas po sobě a v pěti ze sedmi utkání v tomto kalendářním roce neinkasovali.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Útočník reprezentační jedenadvacítky Tomáš Přikryl v přípravném utkání proti Mladé Boleslavi.

Článek

Mladá Boleslav si zápasem zpestřila reprezentační přestávku a trenér Ladislav Minář protočil téměř celý kádr. Naopak jednadvacítka použila jen 14 hráčů, zbytek dostane prostor v nedělním utkání v Příbrami.

Zatímco v prvním poločase gól i přes šance na obou stranách nepadl, v úvodu druhé části nacentroval Hanousek na zadní tyč a Přikryl hlavou poslal "Lvíčata" do vedení. O deset minut později pak bylo rozhodnuto. Domácí Ščuk s Bořilem ztratili míč při kombinaci, ujal se ho Krejčí a vyslal do brejku spoluhráče ze Sparty Přikryla. Ten sice vystřelil nedůrazně, ale míč změnil směr od dobíhajícího Kúdely tak nešťastně, že byl brankář Hankič bez šance zasáhnout.

Mladá Boleslav se ještě snažila, ale na gól nedosáhla. Když už překonala dobře fungující obranu, zastavil míč brankář Koubek.

Přípravný zápas:
Mladá Boleslav - ČR "21" 0:2 (0:0)
Branky: 58. a 68. Přikryl. Rozhodčí: Kovařík - Mencl, Černý. Diváci: 340.
Mladá Boleslav - I. poločas: Diviš - Kysela, Johana (33. Kúdela), Smejkal, Fabián - Ščuk, Brunclík - Štohanzl, Štajner, Jeslínek - Nešpor. II. poločas: Hankič - Bořil, Smejkal, Kúdela, Fabián - Brunclík (64. Ščuk), Eliáš - Jeslínek, Klobása, Štohanzl (64. Mehanovič) - Chramosta. Trenér: Minář.
ČR "21": Koubek - Kadeřábek, Brabec, Lüftner, Hanousek - Krátký (85. Fantiš), Jánoš, Zmrhal, Krejčí (85. Štípek) - Masopust (85. Falta), Přikryl. Trenér: Dovalil.

Reklama

Související témata: