Hlavní obsah

Galásek si užil skvělou podívanou

TEPLICE

Z tribuny sledoval sobotní zápas v Teplicích také zraněný kapitán týmu Tomáš Galásek, společně s Janem Kollerem, Antonínem Kinským a Tomášem Hübschmanem. "Z vítězství jsme se radovali snad víc než na hřišti," přiznal po zápase Tomáš Galásek a dodal... "Byla to vynikající podívaná, tak krásné fotbalové drama jsem snad z tribuny ještě neviděl!"

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Tomáš Galásek kvůli zranění do utkání s Finy nezasáhl, nepoletí ani do Andorry.

Článek

"Kluci nechali fanoušky trnout až do konce. Nakonec ale museli být spokojení, vždyť máme tři body a diváci viděli sedm gólů," jásal středopolař amsterdamského Ajaxu.

Ani Galáskovi však nebylo po vyrovnávacím gólu Finů nejlépe... "Po třetí inkasované brance jsem cítil mrazení po celém těle. Ale dopadlo to dobře. Dnes hned tak neusnu, budu si to v noci znovu v hlavě přehrávat. Měli jsme štěstí, že Petr Čech v závěru chytil obrovskou šanci soupeře a pak jsme ten rozhodující čtvrtý gól dali my."

Po utkání si popovídal i s hráči soupeře... "Z Tilburku znám Kolkku a Hyypiä, z Ajaxu Litmanena s Pasonenem. Oni mluví holandsky, takže si rozumíme."

Do Andorry však Galásek neletí. "Zápas budu sledovat na internetu on-line. V televizi uvidím Nizozemce," řekl s tím, že si středeční kvalifikační duel nenechá ujít. V dalším už by nechtěl chybět... "Už trénuji naplno, i když individuálně. Během týdne bych se chtěl připojit k mužstvu a do čtrnácti dnů se vrátit na trávník."

Z tribuny sledovali utkání také kandidát na předsedu ČMFS Ivan Hašek a slávistický útočník Pavel Kuka, který by chtěl být jeho kolegou ve výkonném výboru za kluby dvou nejvyšších soutěží.

Reklama

Související témata: