Hlavní obsah

Chcete fandit v kvalifikaci proti Nizozemcům? Musíte si ale koupit lístek i na Američany

Praha
Aktualizováno

Chcete vidět českou fotbalovou reprezentaci v prvním kvalifikačním duelu o postup na evropský šampionát 2016? Rádi byste jí fandili v zápase proti Nizozemsku, který se bude hrát 9. září? Jste zvědavi, jakou proměnou národní tým pod vedením nového reprezentačního kouče Pavla Vrby projde? Budete mít šanci. Ovšem jen pod podmínkou, že si koupíte nejen vstupenku na kvalifikaci s oranjes, ale i na přípravu proti týmu USA, která je na programu o šest dnů dříve. Lístky se totiž budou prodávat pouze v balíčku zahrnujícím obě utkání.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fanoušci fotbalové reprezentace si musí zakoupit balíček vstupenek na zápasy s USA i Nizozemskem.

Článek

Dějištěm obou prvních podzimních zápasů české reprezentace bude letenský stadión pražské Sparty.

„Šlo o přání sportovního úseku české reprezentace, který chtěl hrát jak s Američany, tak i Nizozemci na jednom stadiónu," potvrdil generální sekretář fotbalové asociace Rudolf Řepka, že strahovská generalita přání trenéra Vrby vyslyšela a za dějiště zápasů zvolila Letnou.

Fotbaloví příznivci ale nebudou mít možnost výběru. Buď si koupí vstupenky na obě utkání, nebo budou mít smůlu.

„Lístky se budou prodávat pouze v balíčku, jenž bude zahrnovat oba zápasy. Tedy přípravu s týmem USA, která je na programu 3. září, a kvalifikaci s Nizozemskem, jež se bude hrát 9. září," potvrdil Řepka a dodal, že zmiňovaný balíček přijde do prodeje v červnu.

Je správné, že se vstupenky na fotbalovou přípravu s Američany a kvalifikaci s Nizozemci budou prodávat pouze pohromadě v jednom balíčku?
Ano
9,2 %
Ne
80,5 %
Nezajímá mě to
10,3 %
Celkem hlasovalo 10697 čtenářů.

Reklama

Související témata: