Hlavní obsah

Zraněného Necida nahradil v nominaci fotbalové reprezentace Tecl

Praha
Aktualizováno

Z nominace fotbalové reprezentace pro přípravný zápas s Rakouskem vypadl zraněný útočník Slavie Tomáš Necid. Kouč Pavel Vrba místo něj povolal svého bývalého svěřence Stanislava Tecla z Plzně.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slávistický útočník Tomáš Necid

Článek

Česká fotbalová reprezentace se dnes schází před úterním přípravným utkáním proti Rakousku. Trenéru Pavlu Vrbovi se na srazu nebude hlásit slávista Tomáš Necid, který se zranil v posledním ligovém utkání na hřišti Ostravy. Jeho místo zaujme plzeňský hrot Stanislav Tecl.

Necid sice se spoluhráči v sobotu i přes porážku od Baníku 0:2 oslavil setrvání v první lize, na návrat do národních barev si ale bude ještě muset počkat. Kmenový hráč CSKA Moskva sice odehrál na Bazalech celých devadesát minut, po zápase se ale objevily potíže.

Necid naposledy nastoupil v reprezentaci před dvěma lety, celkem má čtyřiadvacetiletý útočník na kontě 26 startů a sedm branek. Tecl se zatím v reprezentaci objevil jen jednou - loni v únoru odehrál v přípravě v Turecku 28 minut. V národním týmu se třiadvacetiletý útočník opět potká s koučem Vrbou, který ho v minulosti vedl i v Plzni.

Přípravný zápas Česko - Rakousko se bude hrát na olomouckém Andrově stadónu v úterý 3. června od 20:30 hodin.

Reklama

Související témata: