Hlavní obsah

FAČR v úterý uvolní dalších 700 vstupenek na zápas s Nizozemskem

Praha

Fotbalová asociace České republiky v úterý 19. srpna přesune do volného prodeje dalších 700 vstupenek na úvodní zápas kvalifikace ME, v němž se 9. září v Praze na Letné utká reprezentační tým s Nizozemskem.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté (vpředu zleva): Pavel Kadeřábek, Bořek Dočkal, Ladislav Krejčí, Michal Kadlec, Václav Kadlec, Josef Hušbauer a Matěj Vydra během tréninku fotbalové reprezentace před utkáním ve Finsku.

Článek

Sedm stovek vstupenek bude uvolněno z nepotvrzených rezervací pro potřeby protokolu a sponzorů. Fanoušci mohou tyto vstupenky v cenových relacích 490, 890 a 1390 korun rezervovat v úterý 19. srpna od 18:00 výhradně na webu http://vstupenky.fotbal.cz/.

Internetový předprodej vstupenek na utkání národního týmu s Nizozemskem byl spuštěn v pondělí 4. srpna. K dnešnímu odpoledni na webu www.ticketportal.cz zůstávaly k dispozici poslední kusy vstupenek v cenové kategorii 1990 korun.

Na webu http://vstupenky.fotbal.cz/ zároveň zůstává dostatek vstupenek na utkání české reprezentace proti USA, které bude 3. září v Praze na Letné generálkou na kvalifikační premiéru s Nizozemskem. Lístky stojí 200, 300 a 500 korun, pro členy FAČR jsou první dvě kategorie zlevněny na 100, respektive 200 korun.

Utkání s USA začíná 3. září ve 20:15, duel s Nizozemskem má v Generali Areně výkop ve 20:45.

Reklama

Související témata: