Hlavní obsah

SOUTĚŽ o lístky na fotbal ČR vs. Arménie

Ve středu 7. září nastoupí v Olomouci česká fotbalová reprezentace ke kvalifikačnímu utkání na MS 2006 proti Arménii. V naší soutěži jste mohli od 1.9. do 2.9. vyhrát vstupenky na zápas. Soutěž je však ukončena a v článku vám přinášíme jména výherců, kterým gratulujeme. Vstupenky byly zaslány poštou.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek
Správná odpověď na páteční otázku:
Který český fotbalista zařídil vstřelením gólu vítězství v utkání ČR vs. Rumunsko loni v říjnu?
Jan Koller, správně tedy byla možnost A.
Výherci soutěže - pátek
Radim NeubauerChudobín
Radana KolářováPraha 4
Josef SvobodaBruntál
Petr NetrvalPlzeň
Petra BlížilováJindřichův Hradec
Výhercům gratulujeme
Správná odpověď na čtvrteční otázku:
Jak dopadl první zápas Arménie - ČR v kvalifikaci MS?
Češi vyhráli 3:0, správně tedy byla možnost B.
Výherci soutěže - čtvrtek
Irena KubešováPraha 1
Martin NavrátilBrno
Miroslav KubešNeratovice
Roman NevtípilPřerov
Jakub HasslChomutov
Výhercům gratulujeme

PRAVIDLA SOUTĚŽE

1. Soutěž začíná ve čtvrtek 1. září 2005 a končí v pátek 2. září 2005.

2. Ceny: lístky na kvalifikační fotbalový zápas Česko vs. Arménie 7. záříod 17:30 hod, Olomouc - Andrův stadion

3. Soutěžní otázky budou zveřejněny na serveru Novinky.cz a Sport.cz 1. září od 12:30 hod a 2. září od 9:00 hod. Soutěžní otázky budou zveřejněny se třemi odpověďmi označenými písmeny, z nichž jedna bude správná.

4. Odpovídat na otázky lze do 22:00 hod.. Vítězové cen budou zveřejněni následující hrací den po dni, ve kterém cenu vyhráli.

5. Jak odpovídat: Soutěžící vybere odpověď, kterou považuje za správnou a příslušné písmeno odpovědi napíše jako subject (předmět) na e-mail soutez@novinky.cz. Je přitom důležité přesně dodržet následující příklad.

PŘÍKLAD: Otázka: Jakou barvu má trávník? Odpovědi: A - zelenou, B - červenou, C - modrou. Správná odpověď se v tomto případě skrývá pod písmenem A. Soutěžící písmeno A (samotné velké písmeno bez teček, čárek, závorek atp.) napíše jako subject (předmět) emailu. Viz obrázek 1. V textu zprávy pak vyplní své jméno a poštovní adresu, kam budou lístky ihned po zjištění výhry odeslány.

:. Obrázek 1

6. Soutěžící může na každou otázku odpovídat pouze jednou, na otázky nelze odpovídat zpětně (tzn., že např. ve čtvrtek po skončení soutěže ve 22:00 hod a v pátek nelze odpovídat na čtvrteční otázku).

7. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výhry nelze vyplatit v hotovosti ani je vymáhat právní cestou.

8. Účastníkem soutěže se stává každý, kdo akceptuje pravidla soutěže a odpoví alespoň na jednu soutěžní otázku. Soutěžící jsou v systému identifikováni e-mailem, ze kterého odesílají odpovědi na soutěžní otázku.

10. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

11. Seznam výherců bude zveřejněn po skončení soutěže v sobotu 3. září odpoledne na internetových stránkách www.sport.cz.

12. Výhry budou soutěžícím zaslány na poštovní adresu, kterou uvedou v soutěžním emailu.

13. Organizátorem soutěže je Seznam, a.s., Naskové, Praha, spoluprovozovatel serveru Seznam.cz

14. Až do odvolání organizátora vyjadřují soutěžící účastí v soutěži souhlas se zařazením do databáze organizátora soutěže, tj. Seznam, která může být použita pro marketingové účely organizátora. Zejména má organizátor právo uvést jméno, příjmení a obec výherců soutěže na internetových stránkách www.novinky.cz a www.sport.cz.

15. Ze soutěže jsou předem vyloučeni zaměstnanci, rodinní příslušníci a osoby spjaté s organizátorem. V případě potřeby si organizátor soutěže vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor má právo kdykoliv jednostranně změnit pravidla nebo soutěž zrušit.

Reklama