Hlavní obsah

Lístky na odvetu baráže s Norskem od středy

Ve středu 26. října ve 12 hodin odstartuje příjem objednávek na odvetné utkání českých fotbalistů baráže o postup na světový šampionát, v němž svěřenci trenéra Brücknera přivítají na Letné Norsko. Podle mluvčího Českomoravského fotbalového svazu Daniela Macha budou objednávky zaslané před tímto datem automaticky vyřazeny.

Článek

Vstupenky na utkání v Toyota Areně se budou prodávat za 1650, 1250, 750 a 500 korun. Jeden žadatel se může ucházet maximálně o čtyři lístky. "Bude rozhodovat princip 'kdo dřív přijde'," uvedl Macho.

Objednávky budou moci zájemci zasílat na emailovou adresu vstupenky@vstupenky.stes.cz. Úspěšní žadatelé budou emailem vyrozuměni v termínu, který svaz teprve oznámí.

Už nyní přijímá fotbalový svaz objednávky na vstupenky na první utkání s Norskem, které se bude hrát 12. listopadu v Oslu. Žádosti je možné zasílat na email novotna@fotbal.cz do 26. října 2005 do 10 hodin. Cena lístku je 900 korun. Způsob převzetí a zaplacení vstupenek zveřejní svaz později.

Zápas s Norskem v Praze na Letné začne ve středu 16. listopadu ve 20:15. Po rozlosování baráže byl výkop stanoven na 20:05, ale nyní byl podle zástupců svazu posunut.

Reklama

Související témata: