Hlavní obsah

Příští týden začne předprodej vstupenek na duel s Kazachstánem

Plzeň

Příští týden začne předprodej vstupenek na utkání kvalifikace fotbalového mistrovství Evropy mezi českým týmem a Kazachstánem, které se odehraje 3. září v Plzni. Od pondělí si nejprve budou moci lístky koupit členové FAČR a zákazníci T-Mobile, generálního partnera reprezentace, a o dva dny později už i veřejnost.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté české reprezentace (zleva): Petr Čech, Tomáš Rosický a Daniel Pudil po kvalifikačním utkání proti Islandu.

Článek

Vstupenky budou stát 990, 690 a 490 korun podle místa, které si fanoušek v Doosan Areně vybere. Členové FAČR si mohou lístek pořídit za 790, 550 a 350 korun, zákazníci T-Mobile pak budou mít patnáctiprocentní slevu oproti základní ceně. Vstupenky lze koupit na webu www.fotbal.cz a od středy také na pokladnách plzeňského stadionu.

Národní tým se do Plzně vrací poprvé od loňského listopadu, kdy ve skvělé atmosféře před vyprodaným stadionem otočil duel s Islandem a zvítězil 2:1. Kouč Pavel Vrba se s reprezentací znovu vrátí do svého bývalého působiště, kde si udělal největší jméno. "Na zápas s Islandem vzpomínáme moc rádi a pevně věříme, že i proti Kazachstánu se v Plzni dočkáme jedinečné podpory," uvedl Vrba, jehož tým je v kvalifikaci po šesti zápasech na postupovém druhém místě za vedoucím Islandem.

Část stadionu bude při zápase s Kazachstánem nově vyhrazena pro "kotel" české reprezentace. Půjde o sektor P2 a fanoušci si do něj budou moci koupit lístky za zvýhodněnou cenu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články