Hlavní obsah

Podle bookmakerů skončí fotbal v Norsku nerozhodně 1:1

PRAHA

Bookmakeři mají poměrně jasno, jak dopadne v sobotu první zápas fotbalistů Norska a České republiky v baráži o mistrovství světa: podle nich se v Oslo nejspíš zrodí remíza 1:1. Tomuto přesnému výsledku přiřadili shodně nejnižší kurz. Na remízu 1:1 vypsali v internetové společnosti Expekt a v české sázkové kanceláři Chance kurz 5,5:1. Fortuna nabízí o něco vyšší kurz 6:1.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Trénink české fotbalové reprezentace.

Článek

Kurzy na utkání se tradičně liší jen v desetinách, ale za favorita zápasu a kandidáta na postup na mistrovství světa je považován výběr Karla Brücknera. Pro zápas v Oslo se kurzy na české vítězství pohybují v rozmezí 2,2:1 (Tipsport) až po 2,5:1 (Expekt).

Pravděpodobnost postupu českých fotbalistů vidí obě nejvýznamnější tuzemské společnosti Fortuna a Tipsport obdobně (1,25:1), o něco vyšší kurz nabízí Chance (1,3:1), internetová společnost betandwin.com má kurz 1,35.

Bookmakeři před důležitými zápasy vypisují také další doprovodné sázky. U Fortuny si lze vsadit na to, který hráč vstřelí branku. Největší šanci mají podle bookmakerů Milan Baroš (2,6:1), Pavel Nedvěd (3,2:1) a Tomáš Rosický (3,2:1), u Norů je nevětším adeptem na gól John Carew (3:1).

Kdy bude první gól a kdo jej vstřelí?

Expekt se soustředil na to, kdo bude autorem prvního gólu zápasu. Největší naději podle kurzů mají kanonýři Baroš a Carew (shodně 7:1), za nimiž následují překvapivě Heinz s Iversenem (7,5:1). Teprve pak jsou Nedvěd s Junem (8:1), zatímco ve vedoucí branku Rosického bookmakeři příliš nevěří (14:1).

U betandwin.com zase věří, že první gól zápasu padne už během prvních patnácti minut (kurz 2,75:1).  A pokud ne, tak to určitě bude ještě v prvním poločase - buď mezi 16. a 30. minutou (3:1), nebo mezi 31. a 45. minutou (3,7:1). Že by první branka padla až v závěrečných patnácti minutách se tamním bookmakerům zdá dost nepravděpodobné (13:1).

Reklama