Hlavní obsah

Reprezentace v utajení trénovala standardní situace

PRAHA

Fotbalová reprezentace, která se od pondělí připravuje v Praze na baráž o mistrovství světa proti Norsku, absolvovala poslední trénink na české půdě ve čtvrtek před polednem. Trenér Karel Brückner tentokrát poprvé v tomto týdnu uzavřel brány stadionu, za nimiž se svými svěřenci nacvičoval rozehrávání standardních situací a taktické plány pro sobotní první duel.

Článek

Trénink na uzavřeném stadionu Evžena Rošického nesměly pozorovat žádné nepovolané oči. "Tým nacvičoval taktické plány pro zápas a také zahrávání standardních situací," prozradil pouze pro ČTK mluvčí reprezentace Lukáš Tuček.

Po tréninku fotbalisté ještě absolvují společný oběd, po něm budou tradičně čtyři vybraní hráči k dispozici na poslední otázky novinářů. Pak mají reprezentanti volno a mohou vyrazit ven z hotelu Praha, v němž jsou během soustředění ubytováni.

V hotelu se všichni znovu sejdou v 18 hodin, kdy je čeká taktická příprava u videa a společná večeře. V pátek dopoledne pak výprava odletí speciálem do norské metropole Oslo, kde se zápas bude hrát v sobotu od 19:30.

Reklama