Hlavní obsah

Příští čtvrtek začne prodej lístků na duel fotbalistů se Skoty. Stojí 250 až 700 korun

Praha

Chcete na vlastní oči vidět premiérové vystoupení fotbalové reprezentace v tomto roce? V příštím týdnu se začnou prodávat vstupenky na březnové přípravné utkání v Praze na Letné proti Skotsku. Fanoušci si mohou od čtvrtka 18. února koupit lístky ve třech cenových kategoriích za 250, 450 a 700 korun.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pavel Vrba sleduje své svěřence na tréninku národního týmu.

Článek

Maximální počet vstupenek na jednu osobu je čtyři a jsou dostupné na internetových stránkách www.vstupenkyfotbal.cz. Duel se bude hrát na Letné 24. března od 20:45 a půjde o první letošní utkání národního týmu. Zápas zároveň bude předposlední domácí přípravou na letní evropský šampionát ve Francii, v Čechách se výběr trenéra Pavla Vrby před Eurem představí už jen při červnové generálce.

"Naši příznivci za námi stáli po celou dobu těžké kvalifikace a jejich podporu, kterou jsme vždy cítili, budeme potřebovat také teď v přípravě na Euro. Chceme společně zvládnout hned první utkání se Skotskem," uvedl Vrba.

O pět dní později 29. března se český celek představí v přípravě ve Švédsku. Vstupenky stojí 550 korun plus 100 korun poštovné a objednat je lze od čtvrtka na emailu vstupenky@fotbal.cz.

Reklama

Související témata: