Hlavní obsah

Nečekaný výsledek. Vyšetření odhalilo u brankáře Drobného dvě zlomeniny

Fotbalový brankář Jaroslav Drobný si z reprezentačního srazu odnesl dokonce dvě zlomeniny. Dnešní vyšetření v Brémách odhalilo, že kromě zlomeniny loketní kosti má gólman Werderu naštípnutou kost i v zápěstí. Na trávníku bude chybět několik týdnů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář české fotbalové reprezentace Jaroslav Drobný.

Článek

Šestatřicetiletý Drobný se zranil na úterním tréninku národního týmu v Praze. Během pár vteřin na něj šlo několik střel a ta poslední mu způsobila zlomeninu. Původní diagnóza byla zlomenina loketní kosti. Ve čtvrtek se s týmem přesunul do Hamburku, odkud zamířil do Brém a tam se dnes podrobil vyšetření, které ukázalo další zranění.

"Ruku má znehybněnou v dlaze. Uvidíme, jak se to bude hojit. Vypadá to, že bude chybět několik týdnů, ale kdo ví. Jaroslav se určitě bude snažit dát dohromady co nejrychleji, aby se mohl znovu postavit do branky," řekl trenér brankářů Werderu Christian Vander pro klubový web.

Po nevydařeném vstupu Brém do sezóny se Drobný na poslední čtyři zápasy dostal do základní sestavy a v minulých dvou duelech pomohl týmu ke čtyřem bodům. S reprezentací přijde o sobotní zápas proti Německu na stadionu v Hamburku, kde strávil šest sezon.

Reklama

Související témata: