Hlavní obsah

Fotbalová asociace zahájila prodej lístků na přípravu s Dánskem

Mladá Boleslav

Fotbalová asociace ČR zahájila prodej vstupenek na přípravné utkání národního týmu s Dánskem. Poslední letošní duel reprezentace bude 15. listopadu hostit Mladá Boleslav a lístky je možné zakoupit v cenových relacích 100 a 200 korun.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Vstupenky lze pořizovat výhradně na webu www.vstupenkyfotbal.cz. Národní celek se představí v Mladé Boleslavi podruhé za dva a půl měsíce, na konci srpna v městě automobilů hostil v přípravě Arménii a v premiéře pod vedením trenéra Karla Jarolíma zvítězil 3:0.

"Přípravné utkání jsme záměrně nechtěli organizovat v Praze, abychom se představili našim fanouškům také mimo hlavní město. A dánská strana zase trvala na přání hrát v jeho bezprostřední blízkosti," vysvětluje tiskový mluvčí reprezentace Pavel Pillár.

„Jsme rádi za tohoto soupeře pro nejbližší přípravné utkání. Můžeme se představit domácím fanouškům a pro náš tým to jistě bude další dobrá zápasová zkušenost při jeho vývoji. Zápas s Dánskem pro nás znamená velmi kvalitní test se vším všudy, soupeř dlouhodobě patří k evropskému nadstandardu," poukazuje trenér Karel Jarolím.

Dánsko je velmi tradičním soupeřem a česká reprezentace mu v samostatné historii čelila už desetkrát s mírně pozitivní bilancí tří výher, pěti remíz a dvou porážek. Oba týmy se naposledy střetly v kvalifikaci o postup na MS 2014: v Kodani se obě strany rozešly bezbrankovou remízou, v Olomouci se z vítězství 3:0 radovalo Dánsko.

Duel s Dánskem se odehraje čtyři dny po domácím utkání kvalifikace mistrovství Evropy proti Norsku, které bude hostit pražský Eden. Český tým má po úvodních třech zápasech skupiny pouze dva body za dvě bezbrankové remízy a prohru 0:3 v Německu a na druhé místo, které může znamenat účast v baráži, už ztrácí pět bodů.

Reklama

Související témata: