Hlavní obsah

Před Dánskem opustili reprezentaci čtyři hráči, Jarolím povolal Sýkoru. Češi ladili formu v kině nebo tenisem

Aktualizováno

Kvarteto z kola ven. Obránce Tomáš Sivok, záložníci Tomáš Hořava s Jiřím Skalákem a útočník Patrik Schick se po vítězném duelu s Norskem odpojili od české fotbalové reprezentace. Pro úterní přípravu s Dánskem v Mladé Boleslavi (20.30, ČT sport) trenér Karel Jarolím povolal libereckého univerzála Jana Sýkoru.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Patrik Schick si proti Dánsku nezahraje.

Článek

„U zmíněných hráčů šlo v souvislosti s uvolněním o lehké zdravotní indispozice, mohou se teď doléčit v klubech," uvedl reprezentační manažer Jaromír Šeterle. Sivok s Hořavou odehráli celý zápas, Skalák přišel do hry na závěrečné minuty, stejně tak 20letý Schick. Jarolím proto plánoval, že útočníkovi Sampdorie poskytne prostor proti Dánsku. Kvůli jeho nachlazení ale na tento scénář nedojde, Schick včera nabral kurz Itálie.

Češi se do dějiště úterního utkání přesunuli v sobotu po obědě, před cestou ještě v Praze stihli regenerační trénink. Ubytováni jsou v 4hvězdičkovém hotelu Sand Martin na okraji Mladé Boleslavi, který je součástí golfového resortu. V neděli dopoledne absolvovali v areálu prvoligového klubu hodinový trénink, po obědě dostali hráči od Jarolíma volno. Hlásili se až v 19 hodin na společné večeři.

Odpoledne strávil každý po svém. „Někteří kluci zašli do města na kafe, jiní byli v kině. Menší skupinka využila hotelovou saunu, někdo si zahrál tenis," prozradil mluvčí reprezentace Pavel Pillár. V pondělí večer čeká mužstvo předzápasový trénink na hlavním stadiónu, v úterý na stejném místě uzavře Jarolímova parta ve 20.30 přátelským dule´m s Dánskem letošní zápasový blok.

Reklama

Související témata: