Hlavní obsah

Stadión pro MS mají Češi před nosem. Teď se jen do Kataru probojovat

Dauhá

Větší pobídku před nosem mít nemohou. Čeští fotbalisté se v Dauhá chystají na sobotní přípravný duel s Katarem, který bude osmým soupeřem reprezentace z asijské konfederace. Především však je pořadatelem MS 2022. A hráči nároďáku netají, že stadión pro šampionát, na který se každý den dívají, je dráždí. V přiloženém videu se můžete podívat na část prezentace příprav na mistrovství světa.

Katar se chystá na MS 2022Video: fotbal.cz

 
Článek

Jen si to představte. Sotva ráno vstanou, mají stadión Chalífa International před očima. Zatím je přísně hlídaný, ale MS 2022 se na něm hrát bude.

„Pro nás motivace, protože vidíme, jak tady asi bude šampionát vypadat. Bude velkolepý. V okruhu 30 kilometrů postaví osm stadiónů. Doufejme, že za pět let se sem vrátíme," usmívá se gólman Tomáš Koubek.

„Určitě nás takový zážitek motivuje. Teď je hlavní cíl postoupit na EURO, ale pak se určitě budeme chtít o světový šampionát poprat. Je tu krásně, tak kdo by v Dauhá nechtěl být," přidává se záložník Tomáš Souček.

Zápas Katar - Česká republika se hraje v sobotu od 17:30 SEČ. Přímý přenos vysílá ČT sport, on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články