Hlavní obsah

Na Moldavsko je vyprodáno, objevily se falešné vstupenky

OLOMOUC

Středeční kvalifikační zápas českých fotbalistů s Moldavskem bude v Olomouci sledovat vyprodaný stadion. Dvanáct tisíc vstupenek už zmizelo z předprodeje, ale pořadatelé upozorňují, že se u pouličních prodejců objevily i falešné vstupenky.

Foto: Internet

Na olomouckém Andrově stadiónu bude vyprodáno.

Článek

Na Andrově stadionu se bude tísnit ve středu večer dvanáct tisíc natěšených fanoušků, ale ne všichni zájemci o fotbalové utkání budou ze stadionu odcházet uspokojeni. Pořadatelé dnes totiž objevili první falzifikáty, jejichž majitelé nebudou na zápas vpuštěni.

"Upozorňujeme diváky, aby nekupovali lístky od neznámých prodejců. Pokud nebudou znát totožnost toho, kdo jim vstupenky prodává, ať ve vlastním zájmu od odkoupení odstoupí," tlumočil dnes svazový názor mluvčí ČMFS Daniel Macho.

K tomu, aby se na stadion dostali diváci se vstupenkami na stejná místa, by nemělo podle pořadatelů dojít. U každého vchodu budou lístky důkladně zkontrolovány elektronickým zařízením, které falzifikáty odhalí a jejich majitelé pak budou muset vysvětlovat policistům jejich původ.

I z tohoto důvodů pořadatelé divákům doporučují, aby na stadion dorazili co nejdříve. Brány Androva stadionu se otevřou už v 18:00.

Reklama

Související témata: