Hlavní obsah

Po tréninku si čeští fotbalisté užívali volno

PRAHA

Sluneční paprsky ozařovaly v neděli před polednem trávník strahovského stadiónu, když na něj vyběhli k tréninku čeští fotbaloví reprezentanti. Nechyběl nikdo. Ti, kteří nastoupili v sobotu v podvečer v Liberci, dohráli utkání se San Marinem bez úhony. Tomáše Ujfalušiho trochu pobolívalo koleno...

Článek

"Nic vážného, do středy bude zcela fit. Martin Jiránek, který měl rovněž problémy s kolenem, je také v pořádku," řekl lékař národního týmu Petr Krejčí. "Hráči, kteří odehráli většinu zápasu, měli regenerační trénink. Ti ostatní zátěžový," popsal rozdělení týmu na dvě části kouč Karel Brückner.

Také on byl spokojený, že všichni jsou před veledůležitou středeční bitvou v Irsku zdravotně v pořádku. "Na zápas v Dublinu se připravuje většina tohoto srazu. V pondělí budeme nacvičovat kombinaci a herní varianty. Hráčům ukážeme sekvence ze zápasů soupeře. Přímo z Kypru máme videokazetu a informace našeho pozorovatele trenéra Jirkala. O Irech víme hodně a máme videa i z jejich dalších zápasů," dodal Brückner.

Nedělní odpoledne měli hráči pro sebe. "Měl jsem jet do Brna na závod A1GP, ale zůstávám v Praze. S rodiči, bratrem Jiřím a s přítelkyní Radkou chceme oslavit moje středeční šestadvacáté narozeniny. Zatím nebyl čas. Snad k nim něco dostanu," říkal s úsměvem Tomáš Rosický.

"Budu odpočívat a pak se podívám do centra po nějakých nových DVD, abych měl" v Amsterdamu na co koukat," prozradil svůj plán Zdeněk Grygera. Na formulový závod do Brna nejel ani Milan Baroš, který dal rovněž přednost regeneraci, protože proti San Marinu odehrál celé utkání.

Reklama