Hlavní obsah

Koupili snad robocopa?! Ronaldo ohromil výsledky fyzických testů

Hotový robocop. Napůl člověk, napůl stroj. Fotbalista za přibližně 2,6 miliardy korun každopádně nepřestává ohromovat. Fyzické testy Cristiana Ronalda po přestupu z Realu Madrid do Juventusu Turín přinesly neuvěřitelné výsledky. Portugalský útočník má fyzickou kapacitu jako 20letí hráči! V přiloženém videu si můžete připomenout, jaké šílenství fanoušci Staré dámy před klinikou rozpoutali.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Cristiano Ronaldo a fotbalové šílenství v TuríněVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Mají se čím chlubit. Juventus Turín za fotbalovou superstar zaplatí 100 miliónů eur (asi 2,6 miliardy korun) a dalších 12 miliónů eur představuje výchovné pro hráčovy předchozí kluby Sporting Lisabon a Manchester United. V Turíně by si měl kapitán portugalské reprezentace údajně přijít na 30 miliónů eur ročně.

Teď nový zaměstnavatel 33letého rodáka z Madeiry zveřejnil výsledky lékařské prohlídky. Cristiano Ronaldo má podle testů pouze 7 % tělesného tuku, což je asi o tři procenta méně než průměrný profesionální fotbalista. Svalová hmota pak tvoří 50 % těla, tedy o 4% více, než je průměr u fotbalistů.

Web deníku AS ještě dodává, že Ronaldo se na nedávném světovém šampionátu v Rusku prezentoval maximální rychlostí 33,98 km/h, což bylo nejvíce ze všech aktérů na turnaji.

Reklama