Hlavní obsah

Odměna za pilnost! Český útočník zastiňuje Džeka, El Shaarawyho či Kluiverta. Teď na něj čeká Barca i Real

San Diego

Se svým týmem zaznamenal prohru. Dokonce hodně drsnou - 1:4. Sám však sklízí chválu. Patrik Schick má excelentní bilanci zkraje přípravy v dresu AS Řím. Jeho gól proti fotbalistům Tottenhamu v San Diegu byl už pátý v rozjíždějící se předsezónní aktivitě. V týmu z italské metropole je v tomto směru nejlepší. V jeho stínu zůstávají taková jména jako Džeko, Kluivert, El Shaaraywy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Schick dal gól AS Řím proti Tottenhamu.Video: sntv

 
Článek

Proti Tottenhamu dvaadvacetiletý český reprezentační útočník otevřel skóre, pravda i za pomoci bránících hráčů. Víckrát se Římané neprosadili a odešli poraženi.

Schick ovšem sklízí poznámky, které jej mohou těšit s ohledem na boj o místo v základu. Klubový twitter připomíná, co český střelec říkal v červnu po konci minulé sezóny.

"Mám tři týdny dovolené, ale budu odpočívat jen týden. Začnu sám trénovat, protože chci být připraven na novou sezónu," plánoval Schick.

V klubu si všímají jeho bilance. Schick se v předešlých dnech trefil i proti druholigovému Avellinu (1:1), tři góly dal Latině (9:0) ze Serie D, čtvrté nejvyšší soutěže.

Síla soupeřů ale nabírá na intenzitě, je proto předčasné dělat výraznější soudy. V úvodu srpna v rámci přípravného turnaje International Champions Cup bude AS Řím hrát se španělskými giganty - Barcelonou i Realem Madrid.

Reklama

Související témata: