Hlavní obsah

Gattuso našel Robocopa. Preferuji pistolníka, zdůrazňuje zázračný Polák

Milán

Božský Cristiano se pomalu třese. Ronaldo sice stále vede tabulku střelců italské fotbalové ligy, Krzysztof Piatek na něj ovšem ztrácí už jen dvě trefy. Polák ve službách AC Milán je po přestupu z FC Janov v ráži. O víkendu se v Bergamu trefil dvakrát, a hlavně první gól byl parádní. Podívat se na něj můžete v přiloženém videu, stejně jako na lahůdkovou branku Paula Dybaly z Juventusu.

Sestřih utkání 24. kola Serie A Atalanta - AC MilánVideo: DIGI Sport

 
Článek

Dejte balon do vápna Polákovi, on už se o zbytek postará. Tým AC Milán teď má o dost snazší práci. Krzysztof Piatek proti Atalantě znovu demonstroval, jak pohotovým střelcem je.

Trenér Gennaro Gattuso nedávno řekl, že Piatek je jako filmový hrdina Robocop. „Preferuji pistolníka!" ozval se 23letý Polák, jak zní jeho přezdívka, která vznikla z jeho tradiční gólové oslavy.

Foto: Antonio Calanni, ČTK/AP

Krzysztof Piatek a jeho tradiční pistolnická oslava.

Piatek už má v sezoně na kontě 17 ligových gólů, hvězdný Ronaldo v čele tabulky kanonýrů o dva víc.

Mladík přitom ještě v uplynulé sezoně oblékal dres Cracovie Krakov.

„Polský fotbal se pochopitelně nedá srovnávat s italským. Janov však hraje ve stejné soutěži jako AC Milán. Doposud jsem střílel góly a musím mít nadále stejné cíle a mentalitu. Chci skórovat v každém zápase. V Miláně se cítím velmi dobře," nedělá si Piatek vrásky.

Sestřih utkání 24. kola Serie A Juventus Turín - FrosinoneVideo: DIGI Sport

Frosinone pak dal ve 24. kole jeden gól také Ronaldo. Pokud jde o Juventus, opěvovanější však byl tentokrát Paulo Dybala. Argentinský útočník se opřel do míče zdálky a parádní trefou do horního růžku otevřel skóre.

Sestřih utkání 24. kola Serie A Inter Milán - SampdoriaVideo: DIGI Sport

Třetí Inter Milán zvítězil nad Sampdorií 2:1 a všechny tři branky padly ve druhém poločase v rozmezí pěti minut. Domácí poslal do vedení D'Ambrosio, který si v pravý moment naběhl na centr z levé strany, o tři minuty později vyrovnal přesnou ranou Gabbiadini a za další dvě minuty zajistil Interu tři body střelou z první zpoza vápna Nainggolan.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články