Hlavní obsah

Ronaldo bere angažmá v AC Milán jako velkou výzvu

MILÁN

Brazilský fotbalista Ronaldo chce ve svém novém působišti AC Milán dokázat, že je stále tím hráčem, který byl třikrát vyhlášen nejlepším fotbalistou světa. Odejít z Realu Madrid právě do milánského celku pro něho prý bylo velkou výzvou. "Být v Miláně je pro mě velká výzva a motivace. Chci, aby lidé věděli, že jsem stále dobrý hráč," citoval Ronalda server Channel 4.

Článek

"Doufám, že světu dokážu, že moje kariéra ještě není u konce. Navíc nosit dres AC Milán je snem každého fotbalisty," dodal brazilský reprezentant. Ten měl nabídky na přestup také z Arábie a z americké soutěže MLS.

Vrátí se "Fenomén" v dresu AC Milán do bývalé formy?
Hlasujte v anketě Sport.cz!

Ronaldo, který se pyšní přezdívkou Fenomén, se rozhodl odejít z Realu Madrid mimo jiné kvůli tomu, že si nerozuměl s trenérem Fabiem Capellem. "Neměli jsme nějaký konkrétní problém, ale nikdy ve mě neměl důvěru a neřekl mi proč," uvedl Ronaldo, jenž byl po Davidu Beckhamovi další hvězdou, která ohlásila odchod z Realu.

Třicetiletý dvojnásobný mistr světa a bývalý hráč jiného milánského celku Interu by ke svému debutu v dresu AC Milán měl nastoupit v nedělním utkání proti Ascoli. Očekává se však, že ho trenér Carlo Ancelotti nasadí až v průběhu druhé půle.

Reklama

Související témata: