Hlavní obsah

Odhalené pikantní foto, fanoušci zuří: Vykopněte ho z klubu!

Góly střílí jeden za druhým, touží po něm i slavný Real Madrid, ale v Miláně už ho, obrazně řečeno, začíná pořádně pálit půda pod nohama. Mauro Icardi, vyhlášený argentinský kanonýr Interu, znovu rozběsnil fanoušky poté, co na svém Instagramu zveřejnil sérii žhavých fotografií, na nichž zapózoval nahý se svou ženou Wandou. „Vyžeňte je, oba,“ apelují příznivci na vedení slavného italského fotbalového klubu.

Foto: Sport.cz

Fotbalový útočník Mauro Icardi se snou ženou Wandou Naraovou nafotili sérii žhavých snímků.

Článek

Mauro Icardi je znovu terčem hněvu tifosi milánského Interu. Tentokrát to nemá nic společného s fotbalovými excesy hvězdného útočníka, do varu je dostaly odhalené snímky na hráčově Instagramu.

„Tohle je důvod, aby je vedení oba vykoplo z klubu," stojí v jednom z příspěvků, s nímž souhlasí už přes tři tisíce dalších. „Děkujeme, že devastuješ kariéru takového fenoména," trefuje se další z nespokojenců do hráčovy ženy, jež je současně i fotbalovou agentkou svého manžela.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🖤

Příspěvek sdílený Μαυʀɸ Iϲαʀδι - MI9 (@mauroicardi),Kvě 6, 2019 v 4:26 PDT

Icardi je s fanoušky Interu na kordy už delší dobu poté, co se o nich neuctivě vyjádřil ve své knize. Později sebrali nejlepšímu hráči celé Serie A loňského ročníku i kapitánskou pásku a argentinský snajpr stávkoval a odmítl nastoupit k utkání Evropské ligy. Po návratu na trávník ho čekalo nevlídné přivítání.

Odejde ostrostřelec do Manchesteru?

Také na Wandě nenechávají divocí ultras nit suchou. V únoru na její vůz dokonce zaútočilo tvrdé jádro fanoušků kameny, když i s dětmi odjížděla ze San Sira.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

L O V E 🖤

Příspěvek sdílený Μαυʀɸ Iϲαʀδι - MI9 (@mauroicardi),Dub 29, 2019 v 9:52 PDT

Dvaatřicetiletá Argentinka byla v letech 2008 - 2013 vdaná za jiného jihoamerického fotbalistu, Maxiho Lópeze (loni v létě odešel z Udinese do Vasco da Gama), a podle španělského listu Marca je právě ona tím důvodem, proč Icardi neobléká dres madridského Bílého baletu.

Pětadvacetiletý Icardi přišel do Milána v roce 2013 ze Sampdorie a v dresu Interu už vstřelil přes stovku gólů. Argentinec má v klubu smlouvu do roku 2021. Vzhledem k současným okolnostem to vypadá, že se jedná o fotbalistovy poslední měsíce v Interu. Nejnověji se mluví o eminentním zájmu Manchesteru United.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Hug 🖤

Příspěvek sdílený Μαυʀɸ Iϲαʀδι - MI9 (@mauroicardi),Kvě 1, 2019 v 12:24 PDT

Reklama

Související témata: