Hlavní obsah

Zbláznil se? Ronaldo skočil na čínského policistu

Juventus Turín se během asijského turné zastavil v čínském městě Nanking, kde se v úterý připravoval na zápas proti Interu Milán v rámci turnaje International Champions Cup. V průběhu tréninkové dávky se mezi hráči Staré dámy objevil nezvaný host v podobě poblázněného fanouška. Toho se okamžitě po vběhnutí na trávník ujali čínští policisté. Ronaldo na jednoho z mužů pořádku z nepochopitelného důvodu vyskočil. Fanoušci netuší, co mělo jeho gesto znamenat.

Ronaldo skočil na čínského policistu.Video: sntv

 
Článek

Ve chvíli, kdy se nezvaný host na trávníku objevil, pětinásobný držitel Zlatého míče Ronaldo zrovna debatoval se svými kolegy. O chvíli později už poblázněného fanouška pacifikovala skupinka policistů.

Z ničeho nic se hvězdný Portugalec rozběhl a na jednoho z mužů v uniformě naskočil. Z reakce policisty bylo vidět, že je chováním hvězdy Juventusu poněkud vyvedený z míry. Vyvedený byl následně i čínský fotbalový příznivec, kterého skupinka veřejných činitelů odtáhla ze hřiště.

Zdá se, že Ronalda a jeho parťáky z týmu scénka dobře pobavila, neboť video následně zachytilo i jejich rozesmáté výrazy na tváři. Fanoušci na sociálních sítích se však nemůžou shodnout na tom, co měl Ronaldův podivný skok na policistu znamenat.

Pětinásobný vítěz Ligy mistrů na sebe během přípravného turnaje strhává hodně pozornosti. Během zápasu s Tottenhamem Hotspur v Singapuru pozval malého chlapce na lavičku Staré dámy a připravil mu tak nezapomenutelný zážitek.

Reklama