Hlavní obsah

AC Milán drží v týmu místo pro Ševčenka

MILÁN

AC Milán nechává v šatně jedno volné místo pro Andreje Ševčenka. Podle viceprezidenta klubu Adriana Gallianiho je to pro případ, že by se ukrajinský útočník po nevydařené první sezóně v Chelsea rozhodl vrátit zpátky do Itálie.

Foto: ČTK/AP

Andrej Ševčenko v dresu AC Milán

Článek

"Ševa zůstává v našich srdcích. Koneckonců proto jsme ho i s manželkou pozvali na finále Ligy mistrů do Atén," citovala funkcionáře agentura Reuters. "Kdyby se Andrej chtěl vrátit, tak moc dobře ví, že mu budeme v týmu do poslední chvíle držet místo. Můžeme si to dovolit. Protože poté, co Kaká dostal italské občanství, se nám uvolnilo jedno místo pro hráče mimo Evropskou unii," dodal Galliani.

S prohlášením přišel nedlouho poté, co italská média informovala o jeho telefonátu se Ševčenkovou manželkou Kirsten Pazikovou, která ho měla v slzách prosit, aby jejího muže zachránil a z Chelsea vykoupil.

Ševčenko odešel z AC Milán do Londýna loni v létě za rekordních 31 miliónů liber. V Anglii ale nepotvrdil pověst kanonýra, navíc se od jeho příchodu do klubu psalo o problémech s trenérem Josém Mourinhem.

Reklama

Související témata: