Hlavní obsah

Prezident Realu Calderón nabízel za Kaká 80 miliónů eur

MADRID

Prezident Realu Madrid Ramón Calderón nabídl podle tisku AC Milán astronomickou částku 80 miliónů eur za brazilského fotbalistu Kaká. V případě dohody by se stal pětadvacetiletý záložník nejdražším hráčem historie, čerství vítězové Ligy mistrů ale svůj klenot pustit nehodlají.

Foto: REUTERS/Phil Noble

Astronomických 80 miliónů eur nabízí předseda Realu Madrid Calderón za Brazilce Kaká z AC Milán

Článek

O mimořádném zájmu Realu podpořeném nebývale vysokou částkou informovala v sobotu španělská i italská média. V Madridu by si Kaká údajně vydělal 12 miliónů eur ročně, což je trojnásobek jeho současného platu a více, než dostává v Manchesteru Cristiano Ronaldo. K lákadlům ze strany Španělů navíc patřila stoprocentní práva na fotografie, čehož v Madridu nedosáhl ani David Beckham.

Milán vedle Kaká podle všeho nenechá odejít ani jeho krajana Ronalda, za nějž údajně nabízel přes deset miliónů eur istanbulský tým Fenerbahce. V tureckém klubu by se mohl slavný útočník znovu setkat s krajanem Robertem Carlosem, s nímž působil v Realu, ani tento přestup se však neuskuteční. AC prý naopak pracuje na prodloužení Ronaldova současného kontraktu až do roku 2009

Reklama

Související témata: