Hlavní obsah

Pavel Nedvěd se lekl vlastních slov

PRAHA

Pavel Nedvěd se v Juventusu postaral o pozdvižení, když na klubovém webu dementoval část rozhovoru, který přineslo pondělní vydání deníku Právo. Fotbalista sice tvrdí, že Právu žádné interview neposkytl, přitom musí vědět, že povídání s ním vzniklo v neděli po golfovém turnaji v Hazlově u Františkových Lázní, jehož byl patronem. Pořadatelé v souvislosti s akcí zvali právě na setkání s Nedvědem, a tak fotbalistovi mělo být jasné, že jím pronesená slova na golfovém hřišti budou zveřejněna.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Pavel Nedvěd by si měl poskytované rozhovory médiím lépe pamatovat

Článek

Nedvěd tam mluvil otevřeně a ochotně o všem. Nebral si servítky o ambicích Juventusu a řekl i to, že po návratu do nejvyšší soutěže je pro Juventus titul utopií, že klub bude těžko bojovat o Ligu mistrů a reálně vidí umístění ve středu tabulky, možná o nějakou příčku výš. Tato slova přitom publikovaly i další celostátní české listy, jejichž též přítomným redaktorům věnoval Nedvěd asi deset minut.

Fotbalistova slova se očividně někomu v turínském klubu nelíbila. Reakce? Nedvěd pro web juventus.com označil sdělení Práva za lživé. „Nikdy jsem nedal rozhovor deníku Právo a nikdy jsem nedělal předpovědi o příští sezóně,“ tvrdí Nedvěd, jenž se dostal pod tlak italských médií, která jeho výroky z internetové podoby rozhovoru z serveru www.sport.cz citovala v plném znění.

Nedvěd tvrdí, že si Právo rozhovor s ním vymyslelo. Jenže vymýšlí si jen on sám a zvukovou nahrávku fotbalistových slov klidně do Itálie pošleme...

Reklama

Související témata: