Hlavní obsah

Do hry o Nedvěda vstoupil Inter Milán

TURÍN

Český fotbalista Pavel Nedvěd se s Juventusem Turín stále ještě nedohodl na pokračování kariéry v černobílém dresu. Zatím neúspěšného jednání o nové smlouvě se podle italského tisku snaží využít konkurenční Inter Milán. Deník La Stampa napsal, že úřadující italský mistr zvažuje, že by zjevně nespokojenému Nedvědovi předložil nabídku.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Pavel Nedvěd

Článek

Mohla by se tak opakovat situace z loňského léta, kdy Inter svému turínskému rivalovi vyfoukl Patricka Vieiru a Zlatana Ibrahimovice. Spekulacím nahrává i to, že oba hráče zastupuje Mino Raiola, stejný agent, který vyjednává podmínky pro Nedvěda.

Čtyřiatřicetiletý držitel Zlatého míče z roku 2003 je podle agenta nespokojen s tím, že má podstatně nižší plat než jiní hráči "Staré dámy". Pokud prý mu Juventus podmínky nevylepší, může Nedvěd skončit s fotbalem. Podle italských zdrojů si například Francouz David Trezeguet vymohl zvýšení ročního platu na 4,5 miliónu eur, zatímco českému fotbalistovi v Turíně nabízejí jen tři milióny.

Už ve středu zahájí Juventus pod vedením nového kouče Claudia Ranieriho přípravu na novou sezónu, ale jestli se do ní zapojí i Nedvěd, to je stále nejisté.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články