Hlavní obsah

AC Milán se nevzdává myšlenek na Ševčenka, Kaká nikdy neodejde

MILÁN

Vedení fotbalistů AC Milán se nevzdává myšlenek na to, že se do klubu vrátí ukrajinská hvězda Andrej Ševčenko. Zkušený kanonýr je však smluvně vázán v Chelsea, za kterou v loňské sezóně nastřílel pouhé čtyři branky. "Stále usilujeme o jeho návrat, ale Chelsea je problém," řekl šéf AC Milán a bývalý italský premiér Silvio Berlusconi.

Článek

"S Chelsea není možné najít společnou řeč, neví co by za Ševčenka chtěli," rozčiluje se Berlusconi nad přemrštěnými požadavky londýnského klubu. "Ale my vyčkáme, třeba se jednání pohnou," dodal a slibuje fanouškům další posílení týmu: "Přijde ještě alespoň jeden útočník. Sledujeme situaci na trhu."

AC Milán se kromě Ševčenka také živě zajímá o dvojici z Barcelony Ronaldinho, Samuel Eto'o. Ale je hodně nepravděpodobné, že by jeden z nich odešel, čehož si je vědom i Berlusconi. "Kdyby prezident Barcelony prodal Ronaldinha, tak by mohl rovnou emigrovat," tvrdí s nadsázkou italský miliónář.

Kaká je nedotknutelný

Dobře ví, o čem mluví. Také AC Milán má ve svém středu hráče, který je na přestupovém trhu nedotknutelný - Brazilce Kaká. "Není možné, aby takový hráč odešel. My navíc nestojíme o to jej prodávat a on chce u nás také zůstat. Nikdo nás nedonutí jej prodat," reagoval na zájem Realu Madrid. "Kaká je symbol Milána, je nedotknutelný. A nejspíše neodejde ani v budoucnu, chceme aby zde zakončil kariéru," pokračoval Berlusconi.

Zřejmě se tak v AC uskuteční už jen jedna hráčská změna. Klub by měl posílit Brazilec Pato, jenž se zaskvěl na mistrovství světa do dvaceti let. "Je to velmi nadějný hráč světového fotbalu, máme o něj zájem," potvrdil Berlusconi.

Reklama

Související témata: