Hlavní obsah

Juventus při Grygerově premiéře remizoval s AS Řím 2:2

ŘÍM

Nejsledovanější zápas čtvrtého kola italské fotbalové ligy mezi AS Řím a Juventusem Turín skončil nerozhodně 2:2. V dresu hostů nastoupil poprvé v soutěžním utkání český obránce Zdeněk Grygera, v záloze nechyběl tradičně Pavel Nedvěd.

Článek

Již v 17. minutě se Juventus dostal do vedení zásluhou Francouze Trezegueta, který vstřelil svou jubilejní 100. branku v Serii A. Potom se však v rozmezí šesti minut trefil dvakrát kanonýr Totti a bod zajistil hostům v 87. minutě Iaquinta.

Římané zůstali v čele tabulky s dvoubodovým náskokem před Interem Milán, který remizoval rovněž 2:2 v Livornu. V dresu obhájců titulu se dvakrát trefil Ibrahimovic.

Tomáš Ujfaluši odehrál celé utkání v dresu Fiorentiny, která zvítězila 1:0 na půdě Catanie zásluhou Adriana Mutua. Palermo si na hřišti Cagliari zopakovalo rovněž výhru 1:0 ze čtvrtečního utkání prvního kola Poháru UEFA z Mladé Boleslavi, kde rozhodlo v samém závěru. V neděli vstřelil jedinou branku utkání Zaccardo už ve 14. minutě.

Sestava Palerma: Fontana - Diana, Barzagli, Rinaudo (77. Cassani), Zaccardo - Simplicio, Migliaccio, Bresciano, Caserta (62. Guana) - Miccoli (68. Cavani), Amauri.

Po dvanácti letech se uskutečnilo v Serii A janovské derby. Tamní tým FC si vybojoval letos postup do nejvyšší soutěže a proti Sampdorii ukořistil bod po bezbrankové remíze, ale stále čeká na první vítězství.

Itálie - 4. kolo:
Bergamo - Lazio Řím 2:1 (43. Langella, 90+3. Zampagna - 69. Mutarelli), Cagliari - Palermo 0:1 (14. Zaccardo), Catania - Fiorentina 0:1 (4. Mutu), FC Turín - Siena 1:1 (24. Dellafiore - 54. Maccarone), Livorno - Inter Milán 2:2 (1. a 62. z pen. Loviso - 35. a 72. z pen. Ibrahimovic), AS Řím - Juventus Turín 2:2 (30. a 36. Totti - 17. Trezeguet, 87. Iaquinta), Empoli - Neapol 0:0, Sampdoria Janov - FC Janov 0:0.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články