Hlavní obsah

Hranice 200 milionů padla! Ronaldo je král

Fotbalový útočník Cristiano Ronaldo je na překonávání rekordů expert. Nyní se mu podařilo zdolat další milník: stal se prvním člověkem, jehož na sociální síti Instagram sleduje více než 200 milionů lidí! V elitní desítce figurují ještě další dva sportovci, oba fotbalisté. Ronaldův argentinský rival Lionel Messi je se 141 miliony fanoušků osmý a Brazilec Neymar se 132 miliony sledujících desátý.

Foto: Alberto Lingria, Reuters

Nejzářivější hvězda Juventusu Turín a celé italské ligy - Cristiano Ronaldo.

Článek

"Je úžasné dosáhnout na takový milník a být propojený s fanoušky po celém světě. Jejich vynikající podpora mě inspiruje," uvedl už před časem při rekordním zápisu na Facebooku pětinásobný portugalský vítěz Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu planety.

Příští týden 35letý Ronaldo s převahou Instagramu vládne. Americká zpěvačka Ariana Grande, která je v žebříčku hned za ním, ztrácí na hvězdu Juventusu plných 27 milionů sledujících. Na dalších místech v Top Ten nejsledovanějších tváří jsou herec Dwayne „The Rock" Johnson, zpěváci Selena Gomez, Beyoncé a Justin Bieber či další celebrity Kylie Jenner a Kim Kardashian.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Wow 200 million!!! Thank you to each and every one of you for sharing this journey with me every day!!👏🏽❤️

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),Led 29, 2020 v 9:09 PST

Zástupy sledujících na Instagramu tvoří pro pětinásobného vítěze Ligy mistrů s Realem Madrid a Manchesterem United rovněž nezanedbatelný zdroj příjmů. Ročně si na sociální síti vydělá kolem 48 milionů eur (v přepočtu přes miliardu korun). Španělský deník AS uvedl, že podle studie společnosti Hopper HQ má každý Ronaldův post (video nebo fotografie) hodnotu 900 000 eur.

Reklama

Související témata: