Hlavní obsah

Ujfalušiho chtějí v lednu získat Sevilla a Juventus

ŘÍM

Přestupové období ve fotbalové Evropě sice skončilo teprve nedávno, ovšem již nyní se spekuluje nad možnými změnami dresů během zimní přestávky, kdy bude z českého pohledu pravděpodobně nejžádanějším zbožím obránce Tomáš Ujfaluši.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Tomáš Ujfaluši při tréninku české fotbalové reprezentace v Seefeldu.

Článek

Tomu po sezóně končí smlouva s Fiorentinou a nemá nouze o nabídky. Ty nejvážnější jsou od španělské Sevilly a Juventusu Turín, kam ho doporučuje krajan Pavel Nedvěd.

Sevilla se zajímá o Ujfalušiho již delší dobu. Podle sobotní zprávy serveru tribalfootbal.com potvrdila, že se pokusí reprezentačního beka v zimě získat na přestup. Případně se s Ujfalušim dohodnout na předběžné smlouvě, která by začala platit od července příštího roku.

Podobný postup zvolil další český obránce Zdeněk Grygera při svém přestupu z Ajaxu Amsterodam do Juventusu Turín. Právě italský velkoklub je dalším velkým zájemcem o služby odchovance olomouckého fotbalu.

Juventusu se zranil portugalský stoper Jorge Andrade, který bude mimo hru až do konce sezóny. Stará dáma tak bude potřebovat v zimě získat posilu do obrany a svou pozornost zaměřila právě na Ujfalušiho. Vedení Juventusu ho doporučil Ujfalušiho kamarád Nedvěd. Juventus prý v lednu plánuje Fiorentině nabídnout zhruba 80 miliónů korun.

Reklama

Související témata: