Hlavní obsah

Fotbalisté AC Milán doma opět nevyhráli, Juventus si odvezl bod

Fotbalisté AC Milán v podzimní sezóně italské ligy stále čekají na první domácí výhru. Vítěz Ligy mistrů neuspěl v sobotu ani proti Juventusu a po bezbrankové remíze je sedmý. Z českých hráčů se na trávníku objevil jen Pavel Nedvěd, který v dresu turínského klubu odehrál 81 minut.

Článek

Největší možnost zápasu měl domácí Kaká, jenž zřejmě v neděli v Paříži převezme Zlatý míč pro nejlepšího hráče světa; proti Buffonovi se však ani střelou zblízka neprosadil. Šance ale měl i Juventus, který se mohl v případě výhry posunout do čela před Inter Milán, jenže Trezeguet trefil v prvním poločase jen tyč a Salihamidžiče po změně stran vychytal Dida. V hledišti byli po zpřísnění bezpečnostních regulí jen milánští fanoušci.

Dva góly Claudia Bellucciho pomohly fotbalistům Sampdorie Janov k vítězství 3:0 nad Regginou a k posunu na šesté místo. Skóre nervózního zápasu otevřel Bellucci už v 5. minutě, druhou trefu přidal v 76. minutě. V tu chvíli už Reggina, která dokázala ve 14 zápasech vyhrát jen jednou, hrála bez vyloučeného Maurizia Lanzara.Hosté se navíc museli obejít od 64. minuty bez trenéra Renza Ulivieriho, který byl vykázán z lavičky poté, co se u postranní čáry pohádal se záložníkem Sampdorie Antoniem Cassanem.

Itálie - 14. kolo:
Sampdoria Janov - Reggina 3:0 (5. a 76. Bellucci, 56. Sammarco), AC Milán - Juventus Turín 0:0.

Reklama

Související témata: