Hlavní obsah

Berlusconi by chtěl jako dárek k Vánocům Ronaldinha

MILÁN

Prezident AC Milán Silvio Berlusconi má jasné vánoční přání: chtěl by získat do svého klubu brazilského záložníka Ronaldinha. I když italský tým vyhrál fotbalovou Ligu mistrů, Superpohár i klubové mistrovství světa, Berlusconi touží po hvězdné posile z Barcelony.

Článek

Fanoušci milánského AC měli letos bohatého ježíška, vedle týmových trofejí je potěšil Brazilec Kaká vítězstvím ve Zlatém míči a anketě FIFA o nejlepšího fotbalistu světa. "Teď jsou fanoušci na řadě, aby obdarovali prezidenta," žertoval Berlusconi. Zájem o Ronaldinha však myslí vážně. "Pokud Ronaldinho opustí Barcelonu, budeme stát první v řadě," dodal.

Kouč milánských Carlo Ancelotti nevyloučil Ronaldinhův příchod. V reakci na prohlášení prezidenta AC Silvia Berlusconiho připustil, že Ronaldinho by mohl být "Vánočním dárkem".

"Stále čekáme jak se v lednu předvede Alexandre Pato," řekl Ancelotti na adresu mladého Brazilce, který přišel z domovského Internacionalu jako největší talent své země, ale po dohodě obou klubů bude moci italskou ligu hrát až od jarní části sezóny. "Nicméně, na konci sezóny uvidíme jak se budou věci mít," poznamenal na závěr Ancelotti.

Reklama

Související témata: