Hlavní obsah

Del Piero: Někteří hráči v Juventusu nepředvádí to, na co mají

Legendární fotbalový útočník Juventusu Turín Alessandro Del Piero tvrdí, že tyto dny jsou pro jeho tým velmi důležité a současně přiznává, že ne všichni hráči Staré dámy nechávají na hřišti to, co by měli. „Možná, že někteří hráči ze sebe vydali víc, než ostatní,“ řekl na stránkách goal.com spoluhráč Pavla Nedvěda a Zdeňka Grygery.

Foto: ČTK/AP

Alessadro Del Piero z Juventusu Turín

Článek

Turínskému klubu se poslední ligové utkání příliš nepovedlo, když hráči v černobílých dresech remizovali 1:1 na hřišti Catanie. Ani úterní zápas Italského poháru nebyl z nejpřesvědčivějších, neboť Stará dáma v odvetě s Empoli postoupila do čtvrtfinále s odřenýma ušima po divokém výsledku 5:3.

„Je to pro nás důležité období,“ řekl na stránkách goal.com třiatřicetiletý Del Piero, který za Juventus nastupuje již v patnácté sezóně, během nichž vyhrál pět ligových titulů, jeden titul v nejcennější klubové soutěži Lize mistrů a připsal si také výhru ve finále Italského poháru.

Juventusu nyní patří třetí příčka v prvoligové tabulce a na vedoucí Inter Milán ztrácí deset bodů. „ Máme dobré umístění v lize, pokud ale chceme pomýšlet na stupně nejvyšší a zažít úspěšnou sezónu, musíme toho předvést víc,“ řekl Del Piero, přičemž naznačoval, že ne od všech spoluhráčů na hřišti vidí stejné zapálení do hry.

„Někteří hráči měli v tomto roce problém s usazením, ale nemůžu říct, že by někdo vypouštěl tréninky. Rozhodně se nechystám na někoho ukazovat prstem,“ řekl turínský útočník, aniž by konkrétně jmenoval, koho z řad italského klubu má na mysli.

Reklama

Související témata: