Hlavní obsah

Parma na hřišti FC Turína ztratila tříbrankový náskok

TURÍN

Fotbalisté Parmy v 24. kole italské ligy ztratili tříbrankový náskok na hřišti FC Turín, kde nakonec remizovali 4:4. Parma, která má v kádru také českého brankáře Radka Petra, tak nevyužila šanci dostat se z bezprostředního ohrožení sestupem a jen poskočila na šestnácté místo. Na sestupové příčky má náskok jediného bodu, týmy pod ní však mají zápas k dobru.

Článek

Domácí se ujali vedení po rychlém brejku Stelloneho, ale Parma dvěma góly Gasbarroniho a trefami Morroneho a Budana zápas otočila. Jenže v poslední minutě první půle snížil Natali a dal domácím naději. Po změně stran Parma svůj náskok jen bránila, na což doplatila. Nejprve se podruhé v zápase trefil Stellone a sedm minut před koncem vyrovnal Di Michele.

Ve druhém utkání sobotního programu se představili fotbalisté Juventusu na hřišti sestupem ohrožené Regginy a od 32. minuty prohrávali. Za domácí se trefil Franco Brienza. Ve druhém poločase se Staré dámě podařilo skóre vyrovnat po brance Alessandra Del Piera. O tom, že všechny tři body zůstanou v Reggine, nakonec rozhodl v nastaveném čase Nicola Amoruso proměněnou penaltou.

Výsledek - 24. kolo:
FC Turín - Parma 4:4 (11. a 68. Stellone, 45. Natali, 83. Di Michele - 28. a 32. Gasbarroni, 42. Morrone, 43. Budan), Reggina - Juventus 2:1 (32. Brienza, 90. Amoruso z pen. - 71. Del Piero).

Reklama

Související témata: