Hlavní obsah

Inter v závěru duelu s druhým AS odvrátil první prohru

ŘÍM

Souboj prvního Interu Milán s druhým AS Řím v italské fotbalové lize skončil nerozhodně 1:1. Obhájcům trofeje dlouho hrozila první porážka v sezóně, kterou odvrátil až dvě minuty před koncem kapitán Javier Zanetti. Inter tak dál vede o devět bodů před římským celkem, který skóroval v 38. minutě také zásluhou svého kapitána Franceska Tottiho. V závěru byl vyloučen hostující obránce Mexes a Inter vzápětí vyrovnal.

Článek

Už v úterý uhrál rovněž remízu třetí Juventus s městským rivalem FC Turín. Na čtvrté místo se ve středu vyhoupla Fiorentina, která zdolala 1:0 Liverno, a přeskočila AC Milán. Vítěz Ligy mistrů vedl na hřišti Catanie zásluhou talentovaného brazilského mladíka Pata, ale už za pár minut vyrovnal Spinesi.

Tomáš Ujfaluši z Fiorentiny a Tomáš Zápotočný z Udine odehráli celý zápas, Lukáš Jarolím ze Sieny byl v poločase střídán.

Italská liga - 25. kolo:
Bergamo - Sampdoria Janov 4:1 (13. a 32. Doni, 36. Floccari, 53. Capelli - 3. Volpi), Catania - AC Milán 1:1 (63. Spinesi - 55. Pato), FC Janov - Neapol 2:0 (41. Sculli, 75. Borriello z pen.), Fiorentina - Livorno 1:0 (58. Waigo), Inter Milán - AS Řím 1:1 (88. Zanetti - 38. Totti), Lazio Řím - Reggina 1:0 (45. Bianchi z pen.), Palermo - Empoli 2:0 (14. Simplicio, 38. Rinaudo), Parma - Udine 2:0 (78. Lucarelli, 87. Cigarini z pen.), Siena - Cagliari 1:0 (88. Maccarone).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články